Lego Marvel Super Heroes 2

Το 2016 καθηλωθήκαμε μπροστά στις οθόνες μας παίζοντας το Lego Marvel’s Avengers, δεύτερο μέρος των παιχνιδιών Lego στα οποία πρωταγωνιστούν οι υπερήρωες της Marvel. Χορτάσαμε τα όμορφα γραφικά, τον τεράστιο αριθμό playable χαρακτήρων και την ιστορία του, βγαλμένη απευθείας από τα πρόσφατα blockbuster της Marvel. Αναρωτηθήκαμε πόσο καλύτερος μπορεί να γίνει ένας μελλοντικός Lego τίτλος πασπαλισμένος με τους αγαπημένους μας ήρωες. Δεν πρόλαβε να κλείσει χρόνος και το ερώτημά μας απαντήθηκε δυναμικά με το Lego Marvel Super Heroes 2.

Η καρέκλα του σκηνοθέτη των νέων μας περιπετειών είναι ξανά κατειλημμένη από τους ειδικούς Lego κατασκευαστές της βρετανικής Traveller’s Tales. Μετά από 19 παιχνίδια με Lego χαρακτήρες, οι άνθρωποι της έχουν γίνει παγκόσμιες αυθεντίες στον χώρο και εγγυητές απεριόριστων ωρών διασκέδασης. Η συνέντευξή τους στην E3 του 2017 έξαψε την φαντασία μας σε τρομακτικό βαθμό. Πρωτότυπη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Kang the Conqueror, που θυμόμαστε με νοσταλγία απ’ όταν διαβάζαμε τους αγώνες του ενάντια στους Marvel ήρωες στην εφηβεία; Αναφορές στις πρόσφατες ταινίες της Marvel και εκατοντάδες χαρακτήρες για να διαλέξουμε; Τι λες τώρα! Προφανώς ήμασταν προκατειλημμένοι πολύ προτού πιάσουμε το Lego Marvel Super Heroes 2 στα χέρια μας.

lego marvel super heroes 2 1
Ο αρχιτέκτονας του τούβλινου οικοδομήματος
Η επιλογή του Kurt Busiek στον ρόλο του σεναριογράφου του Lego Marvel Super Heroes 2 ήταν ευτύχημα. Ο Busiek έχει πλούσιο χαρτοφυλάκιο με comics αλλά ανάμεσα τους διακρίνεται εύκολα η 16τευχη σειρά με τον χαρακτηριστικό τίτλο Kang Dynasty. Η σειρά κυκλοφόρησε τα έτη 2001 - 2002 και αφηγήθηκε την προσπάθεια του Kang the Conqueror να κατακτήσει τον πλανήτη Γή. Η εισβολή του προσφιλούς μας μεγαλομανή έπεσε πάνω στο φράγμα των Avengers, οι οποίοι έθεσαν τέλος στα παρανοϊκά του σχέδια μετά από σκληρές συγκρούσεις και μεγάλες απώλειες ζωών.

Ο Busiek άρπαξε τον “σκελετό” του Kang Dynasty και τον μετέφερε στο Lego Marvel Super Heroes 2, προχωρώντας σε μια σειρά απαραίτητων τροποποιήσεων. Στην εποχή μας, τα blockbuster της Marvel έχουν προσελκύσει τεράστιο αριθμό οπαδών στο Marvel Universe, οι οποίοι δεν είχαν παρακολουθήσει την πορεία των υπεράνθρωπων της στην χάρτινη μορφή τους. Για να ικανοποιήσει αναγνώστες και θεατές, ο Busiek πρόσθεσε ένα σωρό σκηνικά από τις ταινίες και τις σειρές, άμεσα αναγνωρίσιμα για όσους τις έχουν απολαύσει.

Συναντήσαμε την βασιλική οικογένεια των Inhumans και ριχτήκαμε στην πάλη ενάντια στον τρελό αδερφό του Black Bolt. Περιπλανηθήκαμε επίσης στην Attilan, αισθανόμενοι ότι πρωταγωνιστούμε σε Lego version της σειράς Inhumans. Συγκρουστήκαμε με τον δαιμονικό Surtur ελέγχοντας τον Thor και ενθυμούμενοι τις επικές εικόνες από το Thor: Ragnarok. Στην διάρκεια των 20 levels του παιχνιδιού σκοντάψαμε σε πάρα πολλές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές αναφορές, ικανοποιώντας παράλληλα την ανάγκη μας για τις comic ιστορίες. Βιώσαμε το σενάριο του σαν 20 τεύχη comic, δεμένα μεταξύ τους με cinematics σε ένα ενιαίο “φίδι”, και αποφασίσαμε πως είναι το καλύτερο σενάριο σε Lego που έχουμε παίξει μέχρι σήμερα.

Η έναρξη του τουβλοπόλεμου
Το γνωμικό που μας θυμίζει ότι “ουκ εν τω πολλώ το ευ” ακυρώνεται πανηγυρικά στο Lego Marvel Super Heroes 2 από το πλουσιότερο roster που έχουμε γεμίσει σε Lego τίτλο. Οι διασημότεροι χαρακτήρες με τα παράγωγά τους καταλαμβάνουν την πάνω σειρά του roster και οι επόμενες στήλες γεμίζουν με κάθε καρυδιάς καρύδι από το Marvel Universe. Μαύροι ιππότες, ξανθομαλλούσες μάγισσες από την Asgard, πιστολέρο, τυραννικοί βαρόνοι, θείτσες υπερηρώων, συμβιωτικά υβρίδια και ομιλητικά τετράποδα στριμώχνονταν περιμένοντας να τα επιλέξουμε για μια βόλτα στην Chronopolis. Επειδή είμαστε ερωτευμένοι με τους χαρακτήρες της Marvel, προσπαθήσαμε να τους χρησιμοποιήσουμε όλους, αλλά διακρίναμε ανάμεσα τους εκείνους που ταίριαζαν στο στυλ μας. Ο Doctor Strange, η Captain Marvel, ο Iron Fist, η Kamala Khan, ο Hulk του Thor: Ragnarok και ο Black Bolt τέθηκαν για περισσότερες ώρες υπό τις διαταγές μας.

lego marvel super heroes 2 2

Το gameplay του Lego Marvel Super Heroes 2 δεν έχει αλλάξει στο παραμικρό συγκρινόμενο με τα υπόλοιπα Lego games. Οι χαρακτήρες μας πηδούν, κάνουν διπλό άλμα και πετούν. Χρησιμοποιούν αυτόματους συνδυασμούς γροθιών και υπερδυνάμεων για να κομματιάσουν οτιδήποτε είναι φτιαγμένο από τουβλάκια Lego στο διάβα τους. Όλες οι κινήσεις εκτελούνται πανεύκολα πιέζοντας το ανάλογο button και απολαύσαμε ιδιαίτερα τις συνδυασμένες επιθέσεις των ηρώων. Πηγαίναμε τον χαρακτήρα μας δίπλα σε μέλος της ομάδας κινούμενο από το A.I. και, πατώντας το triangle button, άρχιζε μια σειρά κινήσεων που κορυφωνόταν σε ένα εντυπωσιακό area attack. Αρπάζοντας έναν εχθρό από το πέτο και πιέζοντας πάλι το circle button, απολαύσαμε την εξόντωσή του με τρόπο αντάξιο του ήρωα που τον βούτηξε.

Πολλές είναι οι συγκινήσεις που παρέχει το Lego Marvel Super Heroes 2. Η καταστροφή κάθε πράγματος κατασκευασμένου από Lego είναι η πρώτη. Μπαίνοντας σε ένα level απελευθερώνουμε τις καταστροφικές δυνάμεις των χαρακτήρων μας, και παρακολουθούμε τον χαμό που προξενούν. Παράλληλα με την καταστροφή που μας εξιτάρει, συναρπαζόμαστε από την μετατροπή των κατεστραμμένων Lego στα πολύτιμα studs, το νόμισμα του παιχνιδιού. Η τρίτη απόλαυση που εισπράττουμε είναι ο χειρισμός αγαπημένων υπερηρώων και υπερκακών σε χιουμοριστικό περιτύλιγμα.

lego marvel super heroes 2 3

Η πορεία μας είναι διανθισμένη από χαριτωμένες στιγμές. Αντικρίζουμε τον νευρωτικό J. Jonah Jameson να προλογίζει το κάθε level με ένα ξεκαρδιστικό λογύδριο που μας κάνει να κρατάμε την κοιλιά μας από τα γέλια. Παρατηρούμε ότι όλοι οι ήρωες ανταποκρίνονται στις συμπεριφορές της comic υπόστασής τους, διανθισμένης με γερές δόσεις χιούμορ. Οι μεγαλοστομίες του Kang, οι προσπάθειες του Shocker να διατηρήσει την αξιοπρέπειά του στις λεκτικές επιθέσεις του Spider – Man, η ξεκαρδιστική τάση του Drax να παίρνει κάθε κουβέντα τοις μετρητοίς. Αυτές και άπειρες ακόμα χαρακτηρολογικές λεπτομέρειες που διαχωρίζουν τις προσωπικότητες των χαρακτήρων, μεταφέρθηκαν πιστά στο παιχνίδι, συμβάλλοντας στην πολυπλοκότητά του, και βοηθώντας μας να βιώσουμε τον κόσμο του παιχνιδιού από ριζικά αντίθετες προοπτικές.

Μας συγκίνησε η περιπλάνηση στην αχανή Chronopolis πετώντας, πηδώντας, τρέχοντας και συντρίβοντας τα πάντα σαν Hulk, Thor, Man – Thing,, Doctor Strange, Black Knight και πολλές διάσημες φιγούρες. Η έμφυτη τάση μας για εξερεύνηση βρήκε διέξοδο στην αποκάλυψη των δεκάδων δραστηριοτήτων που μας περίμεναν σε κάθε περιοχή. Η ενεργοποίηση του fast travel ανά περιοχή της Chronopolis υπήρξε σωτήρια για να μην βαρεθούμε την εξόρμηση σε περιοχή που είχαμε ήδη “γδύσει” από τα έπαθλα που έκρυβε. Παρατηρήσαμε την τάση της Traveller’s Tales να διευκολύνει όσο το δυνατόν περισσότερο την πρόοδο μας στο παιχνίδι, κρατώντας μας σχεδόν αδιάκοπα από το χέρι.

Η απουσία των X – Men και Fantastic Four από το roster, μαζί με τους αντιπάλους τους, μας τσάντισε αφάνταστα.

Η ενεργοποίηση των υπολογιστών σε μια περιοχή εμφανίζει άμεσα όλα τα σημεία ενδιαφέροντος ώστε να μην ψαχνόμαστε. Στα γνώριμα περιβαλλοντικά puzzles που κατακλύζουν τα levels και την Chronopolis πατάμε τον αριστερό μοχλό και βλέπουμε αναλυτικές οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουμε. Μόλις σταθούμε πάνω στο πλαίσιο ενός puzzle και διατάξουμε κάποιον ήρωα μας να το επεξεργαστεί, τον βλέπουμε να ανασηκώνει με απορία τους ώμους του δηλώνοντας άγνοια και παράλληλα, μας υποδείχνει οπτικά το κατάλληλο (υπέρ) άτομο για την δουλειά. Επικροτούμε τις παραπάνω διευκολύνσεις και χαιρόμαστε που δεν επεκτάθηκαν και στα objectives των levels. Τα τελευταία τα ανακαλύπτουμε μόνοι μας με προσεκτική παρατήρηση του περιβάλλοντος και πειραματιζόμενοι με τα υλικά που έχουμε στην διάθεσή μας. Κανένα objective δεν μπορεί να δυσκολέψει αρκετά τους πεπειραμένους gamers, όλα τους όμως είναι ιδανικά για την νοητική ανάπτυξη των εκκολαπτόμενων gamers μικρής ηλικίας.

Δύο puzzles που συναντήσαμε δεν ήταν τυφλοσούρτη. Το πρώτο βρίσκει την Kamala να περιφέρεται σε έναν λαβύρινθο σε μικροσκοπικό μέγεθος. Οι μανούβρες που πρέπει να εκτελέσει για να αποφύγει το ηλεκτρικό ρεύμα, να μαζέψει όλα τα studs και να φτάσει στην έξοδο, μας κράτησαν αρκετά το ενδιαφέρον. Το δεύτερο puzzle είναι η κλασική ανασύνθεση μιας εικόνας με την περιστροφή των ανακατεμένων κομματιών της. Σε δύο – τρεις περιπτώσεις δυσκολευτήκαμε αρκετά γιατί μπορούσαμε να κινήσουμε μόνο ένα κομμάτι την φορά, συνεπώς θέλει στρατηγική μετακίνησή τους για να μην γίνουν όλα... κουλουβάχατα.

lego marvel super heroes 2 4

Πρήστηκε ο αντίχειρας από το button mushing
Το λειτουργικό αλλά απλοϊκό battle system που αντιμετωπίσαμε στα προηγούμενα Lego παιχνίδια επανεμφανίστηκε εδώ. Πιστεύουμε ότι ήρθε ο καιρός για αλλαγή του, ριζική ή μη. Είμαστε οπαδοί του button mushing και κοντέψαμε να ξεκολλήσουμε το square button από το χειριστήριο, με τόση λύσσα το πατούσαμε! Είμαστε όμως και λάτρεις των combos, δηλαδή μιας ποικιλίας χτυπημάτων που μας δίνει την αίσθηση του βρωμόξυλου, και καθιστά την μάχη τόσο συναρπαστική όσο ένας αγώνας πολεμικών τεχνών. Δεν μας αρκεί να δίνουμε δυο σφαλιαρίτσες και να γίνεται λιώμα ο αντίπαλος. Επίσης καταντάει βαρετή η συνάντησή μας με τα bosses εφόσον όλα τους ακολουθούν το ίδιο μοτίβο. Τους αρχίζουμε στις... γρήγορες, γίνονται άτρωτοι για λίγη ώρα επιτρέποντάς μας να καθαρίσουμε τα τσιράκια τους, και ευάλωτοι κατόπιν. Η αδύναμη στρατηγική νότα που εισάγεται στην μάχη, και έχει να κάνει με τις special πανοπλίες των εχθρών, οι οποίες απαιτούν συγκεκριμένες υπερδυνάμεις για να αχρηστευτούν, κάλυψε λίγο το μεγάλο πρόβλημα της επανάληψης.

Έχουμε συνηθίσει πλέον να λειτουργούμε εμείς ως κάμεραμεν των ψηφιακών μας χαρακτήρων και στραβώσαμε με την ακαμψία της κάμερας στις story missions. Το οπτικό μας πεδίο εμποδίστηκε επανειλημμένα από διακοσμητικά αντικείμενα, και μας ενόχλησε η ανυπαρξία zoom στους χαρακτήρες μας, με αποτέλεσμα να τους βλέπουμε μικροσκοπικούς. Σε ένα παιχνίδι όπου τα οπτικά εφέ και τα κομμάτια των συντετριμμένων Lego κατακλύζουν την οθόνη, το μάτι μας αδυνατεί να αφομοιώσει όλες τις πληροφορίες διαμιάς. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χάνουμε σε αρκετές συγκρούσεις την... μπάλα και οι χαρακτήρες μας να μετατρέπονται σε ένα άτακτο σωρό από Lego. Ευτυχώς ο θάνατος απουσιάζει και πάλι από το νέο Lego απόκτημά μας, και η εξόντωση ενός χαρακτήρα μας στοιχίζει ένα δευτερόλεπτο μέχρι την ανασύνθεση των κομματιών του.

lego marvel super heroes 2 5

Ένα δεύτερο οπτικό ατόπημα που διέπραξαν οι game designers είναι τα μικροσκοπικά εικονίδια του τεράστιου παραπετάσματος που ονομάζουμε roster υπερηρώων. Το μέγεθος των εικονιδίων μας βοηθά να αναγνωρίσουμε με μια ματιά μόνο τους γνωστότερους ήρωες από το χρώμα της στολής ή του δέρματός τους. Οι λιγότερο διάσημοι χαρακτήρες αναγνωρίζονται είτε με μεγεθυντικό φακό, είτε πηγαίνοντας τον κέρσορα πάνω τους και βλέποντας το όνομά τους. Το άγγιγμα του κέρσορα μεγεθύνει το εικονίδιο του ήρωα αρκετά για να τον αναγνωρίσουμε αλλά η διαδικασία αναζήτησής του είναι χρονοβόρα. Μεγαλύτερα εικονίδια στο roster και ένα search option θα το τελειοποιήσουν σε μελλοντικούς Lego τίτλους.

Τραβώντας ευθεία Ρότα προς την συντριβή του Kang διαπιστώσαμε ότι οι 10 ώρες είναι υπεραρκετές για να δώσουμε τέλος στα παρανοϊκά του σχέδια. Αυτός ο αριθμός δεν μας ικανοποιεί καθόλου όταν έχουμε βγάλει 40 ευρώ από την τσέπη μας. Ευτυχώς το Lego Marvel Super Heroes 2 ερεθίζει τρομακτικά την συλλεκτική μας μανία με τα δεκάδες minikits, golden και pink bricks αλλά και τον φίλτατο Stan Lee. Ο παππούς της Marvel φυτρώνει και πάλι εκεί που δεν τον σπέρνουν (σε όλα τα levels δηλαδή) και μας αναγκάζει να σκαρφιστούμε ένα σωρό απίθανους τρόπους για να τον σώσουμε.

lego marvel super heroes 2 6

Δεν υπάρχει περίπτωση να μαζέψουμε όλα τα collectibles ενός level όταν το επισκεπτόμαστε για πρώτη φορά, έτσι η επιστροφή μας με τους κατάλληλους ήρωες στο roster είναι δεδομένη. Μετά από πολύωρη καταδίωξη των pink bricks της απίθανης Gwenpool, επιτεθήκαμε στα ολοκληρωμένα levels σαρώνοντας τα collectibles. Αντλώντας άφθονη ικανοποίηση από την διαδικασία, και υπολογίζοντας τα αμέτρητα collectibles που βρίσκονται εκτός των story levels, νιώσαμε ότι οι 10 ώρες γραμμικής προσέγγισης του gameplay τριπλασιάζονται πανεύκολα στο κυνήγι των trophies και των collectibles.

Το σημάδι των Τεσσάρων
Η σχέση του multiplayer mode στο Lego Marvel Super Heroes 2, με την πασίγνωστη ιστορία του Sherlock Holmes που αναφέρουμε στον άνωθεν υπότιτλο, είναι επιφανειακή αλλά εύστοχη. Τέσσερις είναι οι συμμετέχοντες στις αρένες που ανοίγουν, ώστε οι Lego fans να μπορούν να βγάλουν το άχτι τους και σε χαρακτήρες που κινούνται από ζωντανά όντα. Το καλό σημάδι επίσης είναι η μια από τις δύο απαραίτητες προϋποθέσεις (η δεύτερη είναι η ευελιξία) για την επιβίωσή μας.

lego marvel super heroes 2 7

Η καταδίωξη των Infinity Stones χαρίζει έντονη διασκέδαση. Οι συμμετέχοντες περιστρέφονται σαν σβούρες στην αρένα, αναμένοντας ένα από τα ισχυρότερα artifacts του Marvel universe να πέσει στην πίστα. Αφού το γραπώσουν, χρησιμοποιούν τις δυνάμεις του ενάντια στους αντίπαλους παίκτες, σε μια προσπάθεια να μαζέψουν άφθονους πόντους. Οι ανταλλαγές χτυπημάτων είναι αδιάκοπες και η δράση κορυφώνεται με την χρήση των Infinity Stones και τον στρεσογόνο παράγοντα του δείκτη τους, που καθορίζει το πότε θα επιστρέψουν στο Infinity Gauntlet.

Το δεύτερο multiplayer mode μας σύστησε στις χαρές του επαγγέλματος του... μπογιατζή. Τρέχαμε σαν τρελοί προσπαθώντας να βάψουμε την πίστα με το κορμί μας, που αμολούσε χρώμα σε κάθε του βήμα. Εκνευρισμός μας πλημμύριζε όταν ένας αντίπαλος παίκτης περνούσε πάνω από τα βαμμένα μας μέρη και τους άλλαζε χρώμα, τρέχαμε αμέσως προς το μέρος του και άρχιζαν οι σφαλιάρες. Η τρεχάλα και οι αστραπιαίες κινήσεις είναι το βασικό χαρακτηριστικό του multiplayer που μας ευχαρίστησε πολύ.

Τα αγαπημένα μας τουβλάκια επέστρεψαν στην ψηφιακή τους ζωή με ένα σωρό εντυπωσιακά animations και απίθανες δυνάμεις. Τα frames τρέχουν με ταχύτητα αστραπής και δεν παρατηρήσαμε πτώση τους ακόμα και όταν σταθήκαμε με θάρρος μπροστά σε κολοσσιαία bosses. Στα cinematics καθρεφτίζεται η ποιότητα ενός animation film. Παράλληλα απολαύσαμε σε πρώτο πλάνο τις ζωηρές εκφράσεις και τα τσαχπίνικα animations των ηρώων. Οι έξαλλες κινήσεις του J. Jonah Jameson, οι αδέξιες προσπάθειες της Kamala Khan να κοντρολάρει το λαστιχένιο κορμί της, οι απεγνωσμένες προσπάθειες του Black Bolt να μην φταρνιστεί και διαλυθεί όλη η Chronopolis. Αυτά και άλλα πολλά μας γέμισαν τρυφερότητα απέναντι στους Lego ήρωες μας που τους αισθανόμαστε πλέον σαν χαριτωμένα κατοικίδια. Πλούσια χρώματα και δυναμικός φωτισμός σκεπάζουν την Chronopolis και τα story levels.

Το Lego Marvel Super Heroes 2 πέτυχε ανέλπιστα στο καταπληκτικό του πείραμα με την ηχητική μπάντα. Από το voice acting μέχρι τα ηχητικά εφέ και το soundtrack, οι περισσότεροι ήχοι είναι κατασκευασμένοι αποκλειστικά για το παιχνίδι. Το σεναριακό “φλέρτ” με το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, δεν οδήγησε στην φωνητική παρουσία κανενός από τους διάσημους ηθοποιούς που υποδύονται τους ήρωες. Όλοι οι voice actors είναι νέοι και υποκρίνονται καταπληκτικά τους χαρακτήρες, τονίζοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Η βαθιά φωνή του Kang αποπνέει κύρος, η εφηβική φωνή του Spider – Man ενισχύει τους παλικαρισμούς του, η φωνούλα της Gwenpool τονίζει τις... τρελίτσες της. Φανταστικά ηχητικά εφέ και μουσικές απολαύσεις που κορυφώνονται με τα retro hits του Starlord μας συνάρπασαν με την ένταση και την ποιότητά τους.

lego marvel super heroes 2 8

Άλλαξε τακτική παιδί μου για να μην μείνεις... τούβλο
Η αναίμακτη, slapstick δράση είναι το επίκεντρο του Lego Marvel Super Heroes 2, το οποίο δεν διαφοροποιείται σε τίποτα από τα παιχνίδια που φέρουν την στάμπα Lego. Το τεράστιο roster του και η μορφή ενός πελώριου παιχνιδότοπου της Chronopolis το καθιστούν πηγή έντονης διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους. Το σενάριο του ικανοποίησε τις αφηγηματικές μας απαιτήσεις και η αφθονία στα collectibles καθιερώνει το replayability.

Το παιχνίδι μαστίζεται φυσικά από το επαναλαμβανόμενο gameplay των προκατόχων του. Οι αποστολές στην Chronopolis μοιάζουν μεταξύ τους, οι αγώνες και τα puzzles δεν μας ξετρέλαναν. Η απλοϊκότητα της δράσης, η δυσκολία γρήγορης αναζήτησης των ηρώων στο αχανές roster, η χαοτική κατάσταση σε αρκετές συγκρούσεις όπου δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε τους ήρωες μας, η δυσκίνητη κάμερα, όλα αυτά μας ενόχλησαν. Εντούτοις αγαπάμε πολύ όλα τα Lego video games και δεν μας επηρεάζουν πολύ τα αρνητικά τους στοιχεία. Το αποτέλεσμα ήταν να το γουστάρουμε μέχρι αηδίας και να μην μας ξενίσει η τιμή των 40 ευρώ για την αγορά του.

Θετικά:
- Το πρωτοκλασάτο σενάριο
- Η Chronopolis, ο απόλυτος παιχνιδότοπος για να ξεσκάσουμε
- Ο τεράστιος αριθμός αγαπημένων ηρώων και collectibles
- Η εύκολη απόκτηση μπόλικων trophies – achievements
- Η ανελέητη καταστροφή και η εύκολη αναδόμηση των Lego
- Τα παλαβά multiplayer modes

Αρνητικά:
- Η κίνηση της κάμερας στα story missions
- Οι απειροελάχιστες αλλαγές στο επαναλαμβανόμενο gameplay
- Το ανύπαρκτο A.I.
- Η απουσία των X – Men και των Fantastic Four
- Η δυσκολία εντοπισμού των χαρακτήρων στο roster
- Το πολύ εύκολο επίπεδο δυσκολίας

Βαθμολογία
Γραφικά: 7.5
Ήχος: 8
Gameplay: 7
Αντοχή: 7
Γενικά: 7.5

Μια κωμική παράσταση με μπόλικη δράση, που την έχουμε ξαναδεί πολλές φορές αλλά δεν την βαριόμαστε με τίποτα.

Γιάννης Μοσχονάς

Πηγή: www.gameworld.gr

Εγγραφη/Εισοδος χρηστη

Εγγραφείτε για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας.
Αν εγγράφεστε για πρώτη φορά ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσετε στο email που θα σας σταλεί για επιβεβαίωση.

Gadgets

  • Lenovo Tab 7 & Tab 7 Essential

    Lenovo Tab 7 & Tab 7 Essential

    Η Lenovo πρόσθεσε άλλα δύο tablets στην οικογένεια των οικομικών προτάσεων της, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους καταναλωτές να επωφεληθούν από την εμπειρία ενός Android tablet

    Περισσότερα

  • Ηλιακό Μονοπλάνο Robotime

    Ηλιακό Μονοπλάνο Robotime

    Συναρμολογήστε το Ηλιακό μονοπλάνο το οποίο αποτελείται από 30 ξύλινα κομμάτια και ένα ηλιακό panel.

    Περισσότερα

  • Νέα Samsung Galaxy S7 & S7 Edge

    Νέα Samsung Galaxy S7 & S7 Edge

    Η Samsung παρουσίασε στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης την επόμενη γενιά της ναυαρχίδας στη σειρά smartphone, το Galaxy S7 και S7 edge (κυρτές πλευρές και διαγώνιο 5,5 ιντσών).

    Περισσότερα

Αντώνης Πανίτσας φωτογράφος γάμου καλαμάτα
Copyright © 1998 έως σήμερα: Aigiorama.gr. Οδηγός πόλης του Αιγίου και της Αιγιάλειας
Aigio city and Aigialeia region guide, Aigiorama.gr.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όροι χρήσηςΕπικοινωνία