Παναιγιάλειος Γυμναστικός Σύλλογος

Από την ίδρυση έως τον Πόλεμο

Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ είναι αθλητικός ποδοσφαιρικός σύλλογος του Αιγίου με ημερομηνία ίδρυσης 25 Φεβρουαρίου 1927, με ιδρυτές του επίλεκτα μέλη της τοπικής κοινωνίας.
Απο τους πρώτους που έριξαν την ιδέα της δημιουργίας του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ηταν ο Ζήσιμος Λίβας, ενας παλαιστής και ελαιοχρωματιστής στο επάγγελμα και ακολούθησαν οι: Νίκ. Γαρδενιώτης, Γ. Σακελλαρόπουλος, Ηρ. Αναστασόπουλος, Κ .Ηλιόπουλος, Κ. Λυριτζής, Χρ. Παπανδιανός κ.ά.
Το έμβλημα της ομάδας ήταν η ασπίδα με τις μελανόλευκες ρίγες και αργότερα οι δύο παλαιστές όπου καθιερώθηκε και έγινε η σφραγίδα του Συλλόγου.

‘Αλλα μέλη που βοήθησαν στη δημιουργία του ιστορικού Συλλόγου τότε ήταν οι: Χρ. Παπαιωάννου (χημικός), Σωτ. Λιαρομμάτης, Κων. Τριανταφύλλου και λίγο αργότερα ο Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος Μεταπολεμικά θα γινόταν ο Πρόεδρος των μεγάλων επιτυχιών του Συλλόγου.

Οι πρώτοι παίκτες του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ήταν οι: Πάνος Σουφλής Πάνος, Κων. Παναγόπουλος, Ιωάννης Σιμονιάν, Αρμενάκ Σιμονιάν, Άγγελος Στεφανίδης, Κων. Μουρίκης, Αργ. Αρβανίτης, Ανδρ. Ντούρας, Παύλος Ζαίρας, Ιωάννης Μοσχοχλαΐδης, Αρίστος Γκίωνης, Κωνσταντίνος Φούκας, Φώτης Σκλήρης, Δημήτρης Κόλλιας, Κούκας, Νίκος Ταλαμάγκας, Ζαφειρόπουλος και Πάνος Αγγελόπουλος.
Λίγο αργότερα οι: Πιρπιρής, Στάγιας, Μόσχος, Μεντζελόπουλος, Μανουσάκης, Ζουρόπουλος, Κολάης, Αρμένης, Μουρίκης Παναγιώτης, Γκούμας, Σκαρτσίλας, Δεληγιάννης κ.α.
Μερικοί από τους Προέδρους του Συλλόγου εκείνης της εποχής ήταν οι: Νίκος Κουγεβετόπουλος, Ανδρέας Κουνινιώτης, Σπήλιος Παναγόπουλος.

Ο προπονητής που έβαλε τις βάσεις για την πορεία του Παναιγιάλειου ήταν ο Δημήτρης Κόλλιας από τη Θεσσαλονίκη. Νίκη - σταθμός για τον Παναιγιάλειο ήταν επί της Μικτής Θεσσαλονίκης με 3-1. Μετά το μάτς μαζεύτηκαν οι φίλαθλοι κάτω από το Παναγιωτοπουλέϊκο και πανηγύριζαν υπέρ του Παναιγιαλείου. Βγήκε τότε στο μπαλκόνι ο Βσίλης Κατσιμπίρης και έβγαλε λόγο αρχίζοντας με τη φράση "Άλκιμοι Θεσσαλονικείς". Την ίδια περίοδο οι ίδιοι του οι φίλαθλοι θα του δώσουν το προσωνύμιο "Μαύρη Θύελλα" που αργότερα θα γίνει γνωστό σε όλη την Ελλάδα.

Προπολεμικά ο Παναιγιάλειος θα κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο: Κύπελλο της ΕΠΣ Αχαΐας την περίοδο 1936-37. Σε διπλό τελικό, Παναιγιάλειος - Ολυμπιακός Πατρών 4-3 και 2-2

Η χρυσή εποχή μέχρι το 1966

Στις δεκαετίες του 1950 και 1960 γνώρισε στιγμές δόξας, όταν βρισκόταν στην Α' εθνική. Το 1959, έπειτα απο 7 συνεχείς χρονιές που έβγαινε Πρωταθλητής Περιφέρειας, ανεβαίνει στην νεοσύστατη εκείνη τη χρονιά Α' Εθνική. Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ είναι η πρώτη επαρχιακή ομάδα που πήρε μερος το 1959 στο πρώτο πρωτάθλημα της Α' εθνικής κατηγορίας (μαζί με τη Δόξα Δράμας, τον Παγκορινθιακό και τον Μέγα Αλέξανδρο Κατερίνης) και έχει συμμετάσχει σε όλες τις Εθνικές Κατηγορίες.
Με τον Σωτήρη Παναγιωτόπουλοως «Άρχοντα» του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ και ενεργό του στέλεχος επι 30 χρόνια, μαζί με τον Αστέριο Μπέλλα ως Γενικό Αρχηγό, η ομάδα γνωρίζει τις μεγαλύτερες δόξες της ιστορίας της στο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας.

Το 1960 είναι η χρυσή χρονιά για τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ. Ο Μπέλλας σπάζοντας όλα τα ρεκόρ, αγοράζει μέσα σε μια μέρα...31 ποδοσφαιριστές (!) καθιερώνοντας τα πρίμ και τους μισθούς στους ποδοσφαιριστές, κάτι που ήταν παράλογο ακόμα και για τις μεγάλες ομάδες του ΠΟΚ. Ένας πανίσχυρος ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ που οι εφημερίδες της εποχής θα σπεύσουν να ονομάσουν «Λεγεώνα των ξένων». Χάρις στη γαλαντομία του Μπέλλα και την οικονομική δύναμη του Παναγιωτόπουλου η ομάδα του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ήταν στην ουσία η πρώτη ημιεπαγγελματική ομάδα σε όλη τη χώρα. Παίκτες σαν τους Λάκη Σοφιανό, Μπάμπη Φυλακτό, Χρ. Νικολαΐδη, Τανίδη, Καλλίση, Φαράντο, Μαργαρίτη, Μακρή, Χαραλαμπόπουλο, Αρβανίτη, Σταθόπουλο, Θεοδώρου, Τσανακτσή, Αγγελόπουλο, Κρητικόπουλο, Κορνηλάκη, Χαλδαιαδάκη, Καλλίτση, Ξένο, Μακρή, Στεργίου, Γκαβέτσο, Σκαφίδα, Μουστάκα, Λουκανίδη, Κόλλια, Παπάζογλου, Αλέφαντο, Τουμπέλη, Ζαφειρόπουλο, Αγγελίνα, Μαμάση κ.α., άφησαν εναν θρύλο πίσω τους με το όνομα που πήραν ΠΑΣΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ.

Ο Αστ. Μπέλλας είχε κάνει την εξής ιστορική συμφωνία.
• 1200 δραχμές μισθός κάθε μήνα.
• 300 δραχμές πριμ για κάθε νίκη.
• 600 δραχμές για νίκη επί των ομάδων του ΠΟΚ.

Ούτε δραχμή για ισοπαλίες ή ήττες. Και μάλιστα, στις ήττες υπήρχε και ποινή... νηστείας! «Φάγατε γκολ; Δεν έχει φαΐ» ήταν η... αρχή της ομάδας!

Από τους Προέδρους που πέρασαν και βοήθησαν τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ηταν και οι Γ. Καλλιμάνης, ο Γ. Ροδόπουλος με Γενικό Αρχηγό πάλι τον Αστέριο Μπέλλα που έφτασαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Π. Παλαιολογόπουλος από το 1995 μέχρι το 2002, όπου ο Σύλλογος αγωνίστηκε στη Β’ Εθνικη Κατηγορία.
Προέδρος τής ομάδας από το 2004 μεχρι το 2009 ήταν ο δημόσιογραφος και εκδότης Γιώργος Χελάκης.
Ο παίκτης με τις περισσότερες μεταγραφές που έχει αγωνιστεί με την φανέλα του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ είναι ο Αποστόλης Δρακόπουλος και μάλιστα έχει αγωνιστεί και στον ΟΣΦΠ.
Ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ομάδα ειναι ο Κων/νος Καραγιαννάκης που εχει αγωνιστει στον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ 17 χρονια!
Ο 1ος ποδοσφαιριστής εκτός Αιγίου ήρθε στο Αίγιο το 1951 από την Αθήνα.

Από προπονητές σπουδαίο όνομα που πέρασε από τον Σύλλογο ήταν ο Γιώργος Δαρίβας ενώ έχουν καθίσει στον πάγκο του οι Μάκης Λιάτος, Γιώργος Ιωακειμίδης, Νίκος Κουρμπανάς κ.α.

Ρεκόρ εισιτηρίων έκανε το 1963 αγωνιζόμενος στην Α' Εθνική, στο Εθνικό στάδιο Αιγίου (Παναιγιάλειος - Ολυμπιακός 1-0) παρουσία 14.119 φιλάθλων.
Το προσωνύμιο του Παναιγιαλείου ήταν από τη δεκαετία του '50 «Μάυρη Θύελλα» και του το είχε δώσει η εφημερίδα Αθλητική Ηχώ. Επίσης οι παίκτες του αποκαλούνταν «Πασάδες του Αιγίου» εξαιτίας του γεγονότος ότι αμείβονταν πλουσιοπάροχα για τα μέτρα εκείνης της εποχής.

Το 1966 πέφτει στη Β' Εθνική και ανεβαίνει το 1969/70 και πέφτει το 1975. Αξιόλογη πορεία στη Β' κατηγορία κανει απο το 1978 οπου αγωνίστηκαν παίκτες μεγάλης κλάσης οπως: Αγανιάν, Μποτίνος, Πλέσσας, Αγουρίδης, Αρβανίτης, Ξανθάκης, Μπούρης, Σημιγδάλης, Σαραντόπουλος, Πικουλας, Ρουβαλης. Άξιο αναφοράς ο μεγαλυτερος ξένος ποδοσφαιριστής που φόρεσε την φανέλα τουΠαναιγιάλειου, ήταν ο Αργεντίνος Sergio Espinosa.

 

Έφτασε δυο φορές στα Προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και μια στα Ημιτελικά. Στους προημιτελικούς την μια φορά νικάει την πανίσχυρη Προοδευτική (με Αναστασιάδη, Μπέση, Κανσό, Γερμενή, Χριστοφορίδη) στο Καραισκάκη με 1-0. Και  την δεύτερη φορά αποσύρθηκε επειδή δεν δέχτηκε ενω είχε κληρωθεί να αγωνιστεί με τον Ηρακλή εντός, να τον παίξει εκτός. Ημιτελικός με τον Ολυμπιακό το 1981. Αλλες σπουδαίες νίκες,  επι της Αούστρια του Γκράτς στο Αίγιο, το 2-0 με την Παναχαϊκή στο Μεσολόγγι με σκόρερ τον Σοφιανό, όπου ετσι ανέβηκε στη Α' Εθνική, δυο νίκες επι του μεγάλου τότε Ολυμπιακού με 1-0, δυο νίκες επι του Αρη για Πρωτάθλημα και Κύπελλο μέσα σε τέσσερις μέρες, νίκη επι του ΠΑΟΚ στο Αίγιο και ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη. Ισοπαλίες με ΠΑΟ (1-1) και ΑΕΚ (2-2) στο Αίγιο, νίκη με Ηρακλή εντός και ισοπαλία 1-1 εκτός. Απέκλεισε στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ και την μεγάλη ομάδα της Δόξας Δράμας μεσα στη Δράμα με 1-3 για το θεσμό του Κυπέλλου το 1981.

Από τα πιο πρόσφατα χρόνια, άξια αναφοράς είναι η πορεία του Παναιγιαλείου για το θεσμό του Κυπέλλου το 1980/81 όταν κατάφερε να φτάσει του "4" της διοργάνωσης. Εκεί ο Παναιγιάλειος βρήκε στο δρόμο του τον Ολυμπιακό, ο οποίος σταμάτησε την πορεία της ομάδας.

Μπαράζ παραμονής στη Β' Εθνικη στα Γιάννινα τον Μαιο του 2001 με αντίπαλο τον Ναυπακτιακό Αστέρα, με πάνω απο 2000 Αιγιώτες στην εξέδρα να ζούν μοναδικές στιγμές.

Από το 2003 και μετά ο Παναιγιάλειος αγωνίζεται στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα με εξαίρεση δύο περιόδους όπου αγωνίστηκε στην Football League 2.

Ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ΠΓΣ που έχει φορέσει την μελανόλευκη, αν μη τι άλλο ήταν ο τεράστιος Λάκης Σοφιανός.

Τίτλοι και διακρίσεις

Κύπελλο ΕΠΣ: 4 κατακτήσεις

Ο Παναιγιάλειος Γυμναστικός Σύλλογος έχει κατακτήσει τέσσερις φορές το Κύπελλο Ε.Π.Σ. Αχαΐας, ενώ έχει συμμετάσχει άλλη μία φορά σε τελικό

Κύπελλο Ερασιτεχνών
Έτος Αποτέλεσμα
1936-37 Παναιγιάλειος - Ολυμπιακός Πατρών: 4-3 & 2-2
1975-76 Εθνικός Σαγεΐκων - Παναιγιάλειος: 2-1
1993-94 Παναιγιάλειος - Αχαϊκή: 3-1
2006-07 Παναιγιάλειος - Αναγέννηση Αίας Συμπολιτείας: 4-0
2008-09 Παναιγιάλειος - Αχαϊκή: 1-0
Κύπελλο Ελλάδος: 2 Ημιτελικοί και 1 προημιτελικός που ...δεν έγινε ποτέ

Ο Παναιγιάλειος Γυμναστικός Σύλλογος έχει φτάσει δύο φορές μέχρι την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Παράλληλα, άλλη μία φορά έχει φτάσει έως τους 8, αλλά δεν κατέβηκε να παίξει αρνούμενος να δεχτεί να παίξει εκτός έδρας με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, καθώς η κλήρωση αρχικά τον είχε αναδείξει γηπεδούχο.

Κύπελλο Eλλάδος
Έτος Αποτελέσματα
1936 - 1958 Προημιτελική φάση: Ηρακλής - Παναιγιάλειος 2 - 0 (α.α.: ο Παναιγιάλειος αποσύρθηκε)
1958 - 1959 Προημιτελική φάση: Παναιγιάλειος - Άρης 2-0
Ημιτελική φάση: Ολυμπιακός - Παναιγιάλειος 3-1
1980 - 1981 Α' Γύρος: Παναιγιάλειος - Αλμωπός Αριδαίας 2-0
Β' Γύρος: Ηρόδοτος - Παναιγιάλειος 0-0 (2-4 πεν.)
Φάση των 16: Παναιγιάλειος - ΟΦΗ 0-0, 1-1 (το γκολ ο Μάκης Λιάτος)
Φάση των 8: Παναιγιάλειος - Δόξα Δράμας 0-1, 3-1 (Βασιλόπουλος,Κανέλλος,Μισαηλίδης)
Ημιτελικός: Παναιγιάλειος - Ολυμπιακός 0-3, 1-3

Κύπελλο Ελλάδας

Ο Παναιγιάλειος Γυμναστικός Σύλλογος έχει φτάσει τρεις φορές στα Ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ έχει κατακτήσει τέσσερα κύπελλα Ερασιτεχνών σε πέντε τελικούς που έχει συμμετάσχει. Στον παρακάτω πίνακα μπορεί κανείς να δει όλα τα αποτελέσματα στις διοργανώσεις που έχει συμμετάσχει.

Κύπελλο Ελλάδος
Έτος Αποτελέσματα
1938-39 Προκριματικά Περιφέρειας Πατρών.
Α΄ γύρος: Παναιγιάλειος - Αχιλλεύς Πατρών: 5-0
Β΄ γύρος Παναιτωλικός - Παναιγιάλειος: 1-0
1946-1947 Προκριματικά Περιφέρειας Πατρών.
Α΄ φάση
1η αγωνιστική: Παναιγιάλειος - Εθνικός Αιγίου: ;
2η αγωνιστική: Παναιγιάλειος - Προοδευτική: 3-0
Β΄ φάση
1η αγωνιστική: Παναχαϊκή - Παναιγιάλειος: 2-1
1957-1958 Προημιτελική φάση Ηρακλής - Παναιγιάλειος 2-0 (α.α.: ο Παναιγιάλειος αποσύρθηκε)
1959-1960 Προημιτελική φάση Παναιγιάλειος - Άρης 2-0 Ημιτελική φάση Ολυμπιακός - Παναιγιάλειος 3-1
1962-1963 Φάση των 32 ΟΦΗ - Παναιγιάλειος 1-1 (παρ.), 1-2 Φάση των 16 Νίκη Βόλου - Παναιγιάλειος 3-1
1963-1964 Φάση των 32 Παναιγιάλειος - Προοδευτική 0-1
1964-1965 Φάση των 32 Παναιγιάλειος - Φωστήρας 2-2 (παρ. - κλ.) Στρίψιμο νομίσματος Φάση των 16: Προοδευτική - Παναιγιάλειος 3-0
1965-1966 Φάση των 32: Χανιά - Παναιγιάλειος 2-0
1966-1967 Φάση των 32: Αρκαδικός - Παναιγιάλειος 0-1 Φάση των 16: ΟΦΗ - Παναιγιάλειος 2-0 (α.α)
1969-1970 Τελευταία φάση προκριματικών: Παναιγιάλειος - Κέρκυρα 2-1 Φάση των 32: ΟΦΗ - Παναιγιάλειος 2-1 (παρ.)
1971-1972 Α' Γύρος: Παναιγιάλειος - Αίας Σαλαμίνας 1-2
1972-1973 Προκριματικός: α.α Α' Γύρος: Παναιγιάλειος - Καλλιθέα 1-3
1973-1974 Προκριματικός: Παναρκαδικός - Παναιγιάλειος 1-0
1979-1980 Α' Γύρος Παναιγιάλειος - Εδεσσαϊκός 4-1 Β' Γύρος Παναιγιάλειος - Αναγ. Επανωμής 0 - 0 (0-1 παρ.)
1980-1981 Α' Γύρος: Παναιγιάλειος - Αλμωπός Αριδαίας 2-0 Β' Γύρος: Ηρόδοτος - Παναιγιάλειος 0-0 (2-4 πεν.) Φάση των 16: Παναιγιάλειος - ΟΦΗ 0-0, 1-1 (το γκολ ο Μάκης Λιάτος) Φάση των 8: Παναιγιάλειος - Δόξα Δράμας 0-1, 3-1 (Βασιλόπουλος,Κανέλλος,Μισαηλίδης) Ημιτελικός: Παναιγιάλειος - Ολυμπιακός 0-3, 1-3
1981-1982 Α' Γύρος: Παναιγιάλειος - Πιερικός 1-0 Β' Γύρος: Καλλιθέα - Παναιγιάλειος 0-2 (α.α.) Φάση των 16: Παναιγιάλειος - Πανιώνιος 0-0, 1-3
1982-1983 Α' Γύρος Παναιγιάλειος - Πανσερραϊκός 0-2
1983-1984 Α' Γύρος Λεβαδειακός - Παναιγιάλειος 1-0
1984-1985 Α' Γύρος Λάρισα - Παναιγιάλειος 8-0
1995-96 Παναθηναϊκός-ΠΓΣ 2-0 ΠΓΣ-Αλμωπός Αριδαίας 3-2 ΠΓΣ-Ολυμπιακός Βόλου 3-0 ΑΕΚ-ΠΓΣ 4-1(Θαν.Καρανικόλας) βαθμολογία Παναθηναϊκός 12 ΑΕΚ 9 -------------------- ΠΓΣ 6 Ολυμπιακός Βόλου 1 Αλμωπός Αριδαίας 1
1996-97 Προοδευτική-ΠΓΣ 0-0 ΠΓΣ-Προοδευτική 1-0(Ουσταμπασίδης) Εργοτέλης-ΠΓΣ 1-0 ΠΓΣ-Εργοτέλης 1-0(4-1 παράταση)(Δουβίκας,Θαν.Καρανικόλας,Ουσταμπασίδης,Γουλέτας.) Πανηλειακός-ΠΓΣ 4-0 ΠΓΣ-Πανηλειακός 1-2(Αθανασίου)
1997-98 Εθνικός Αστέρας-ΠΓΣ 3-1(Γουλέτας) ΠΓΣ-Εθνικός Αστέρας2-2(Σμυρνής,Δερμιτζάκης)
1998-99 Άγιος Νικόλαος-ΠΓΣ 0-0(1-4 πέναλτυ) ΠΓΣ-ΠΑΟΚ 1-1(1-3 παράταση)(Δημ.Σπανός)
1999-00 Κιλκισιακός-ΠΓΣ 0-0 ΠΓΣ-Πανιώνιος 3-4(Κώστ.Γκαλαμέλος,Ανωγιάτης,Καραπίτσος) ΠΓΣ-Απόλλων Καλαμαριάς 2-1(Καραπίτσος,Ανωγιάτης) Άρης Θεσσαλ.-ΠΓΣ 5-1(Ανωγιάτης) Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας-ΠΓΣ 2-3(Κιντής,Λαζανάς,Μπαλάσκας) βαθμολογία Πανιώνιος 10 Άρης Θ. 10 ----------------- ΠΓΣ 7 Απόλλων Καλαμαριάς 6 Κιλκισιακός 5 Θεσπρωτός Ηγ. 2
2000-01 Καλλιθέα-ΠΓΣ 1-0 ΠΓΣ-Ιωνικός 1-1(Καραπίτσος) ΠΓΣ-Πανηλειακός 0-3 Λαμία-ΠΓΣ 0-2(Καραπίτσος 2) ΠΓΣ-Μαρκό 4-0(Κότσα,Πούλιος,Καραπίτσος,Δρακόπουλος) ΠΓΣ-Καλλιθέα 3-1(Καραπίτσος,Δρακόπουλος 2) Ιωνικός-ΠΓΣ 3-0 Πανηλειακός-ΠΓΣ 2-0 ΠΓΣ-Λαμία 0-0 Μαρκό-ΠΓΣ 2-0 βαθμολογία Πανηλειακός 22 Ιωνικός 18 ---------------- ΠΓΣ 11 Λαμία 10 Μαρκό 10 Καλλιθέα 9
2001-02 ΠΓΣ-Παναχαϊκή 0-3 Χανιά-ΠΓΣ 0-0 ΠΓΣ-Παναιτωλικός 1-0(Βαλιανάτος) Παναχαϊκή-ΠΓΣ 1-2(Παντελ.Καρανικόλας,Μπαιάνο) ΠΓΣ-Χανιά 2-2(Νεντέλκοβιτς,Παντελ.Καρανικόλας) Παναιτωλικός-ΠΓΣ 0-2(Διον.Δημόπουλος,αυτογκόλ) βαθμολογία Παναχαϊκή 12 ΠΓΣ 11 --------------- Χανιά 9 Παναιτωλικός 1 ΠΓΣ-Κιλκισιακός 1-1(Λακριντής) Κιλκισιακός-ΠΓΣ 1-0
2002-03 Ολυμπιακός Βόλου - ΠΓΣ 1-0,0-1 (Αθανασίου) (9-8 πέναλτυ)
2007-08 Αναγέννηση Άρτας - ΠΓΣ 4-0
2009-10 ΠΑΟ Ν.Επιβατών -ΠΓΣ 4-2 (Πάβελα,Γκάτσης)
2010-11 Πόντιοι Κατερίνης - ΠΓΣ 1-2 (Πελέκης,Κοζανίδης) ΠΓΣ - Τρίκαλα 1-1 (Ιορδανίδης) (0-3 πέναλτυ)
2012-13 ΠΓΣ - Παναιτωλικός 3-1 (Λαζανάς 2, Μπούνας), Καβάλα - ΠΓΣ 2-0
2013-14 Ηρακλής Ψαχνών - ΠΓΣ 1-1 (Γκούμας) (2-1 παράταση)

Στις σεζόν που λείπουν η ομάδα συμμετείχε στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ή τη Δ´ εθνική και συμμετείχε στο κύπελλο ΕΠΣ Αχαΐας.


Εγγραφη/Εισοδος χρηστη

Εγγραφείτε για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας.
Αν εγγράφεστε για πρώτη φορά ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσετε στο email που θα σας σταλεί για επιβεβαίωση.

Gadgets

  • Lenovo Tab 7 & Tab 7 Essential

    Lenovo Tab 7 & Tab 7 Essential

    Η Lenovo πρόσθεσε άλλα δύο tablets στην οικογένεια των οικομικών προτάσεων της, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους καταναλωτές να επωφεληθούν από την εμπειρία ενός Android tablet

    Περισσότερα

  • Ηλιακό Μονοπλάνο Robotime

    Ηλιακό Μονοπλάνο Robotime

    Συναρμολογήστε το Ηλιακό μονοπλάνο το οποίο αποτελείται από 30 ξύλινα κομμάτια και ένα ηλιακό panel.

    Περισσότερα

  • Νέα Samsung Galaxy S7 & S7 Edge

    Νέα Samsung Galaxy S7 & S7 Edge

    Η Samsung παρουσίασε στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης την επόμενη γενιά της ναυαρχίδας στη σειρά smartphone, το Galaxy S7 και S7 edge (κυρτές πλευρές και διαγώνιο 5,5 ιντσών).

    Περισσότερα

Αντώνης Πανίτσας φωτογράφος γάμου καλαμάτα
Copyright © 1998 έως σήμερα: Aigiorama.gr. Οδηγός πόλης του Αιγίου και της Αιγιάλειας
Aigio city and Aigialeia region guide, Aigiorama.gr.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όροι χρήσηςΕπικοινωνία