Γιώργος Μπλετσάκης - Ρίχνω αυλαία

Τον Γιώργο Μπλετσάκη τον έχουμε γνωρίσει από 4 τραγούδια του ("Να ξαναρθείς", "Αν θα γυρίσεις", "Ούτε ένα γεια", "Σ΄αγαπάω να μου λες") τα μισά εκ των οποίων μουσικά και στιχουργικά υπογράφει ο Κώστας Ντότσικας, ενώ στα άλλα μισά την μουσική υπογράφει ο Πάνος Κουτσελίνης.

Το νέο του τραγούδι έχει τίτλο ”Ρίχνω αυλαία” και έρχεται να συνδυάσει την εμπειρία και τη δύναμη των δύο δημιουργών μέσα από τη δουλειά που ανέλαβε να παρουσιάσει στο κοινό η γνωστή δισκογραφική εταιρεία Real Music.

Η ηχογράφηση ολοκληρώθηκε στα τέλη Μαρτίου στο Studio Orange. Πρόκειται για μία πανέμορφη μπαλάντα σε μουσική του Πάνου Κουτσελίνη και στίχους του Κώστα Ντότσικα.

Τίτλος :Ρίχνω αυλαία
Καλλιτέχνης: Γιώργος Μπλετσάκης
Ημερομηνία κυκλοφορίας: Απρίλιος 2020
ΕταιρίαReal Music
Συνεργάστηκαν:
  • Στίχοι: Κώστας Ντότσικας
  • Μουσική: Πάνος Κουτσελίνης
  • Ενορχήστρωση - Προγραμματισμός: Γιώργος Γιαννικόπουλος
  • Mix - Mastering: Orange Studio
  • Photographer: Γιάννης Πεφάνης
  • Lyric Video: Akis Chatzimikes
  • Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Τσιανάκας
  • Επιμέλεια Παραγωγής: Απόστολος Βούλγαρης
Ν/Α

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Μπλετσάκη

Ο Γιώργος Μπλετσάκης είναι ένας υποσχόμενος καλλιτέχνης από την Πάτρα που έχει μπεί δυναμικά στο παιχνίδι της μουσικής τον τελευταίο καιρό. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζεί στην Πάτρα. Ξεκίνησε μουσικά πριν από 6 χρόνια με το πρώτο του σχήμα να το απαρτίζουν φίλοι του με το όνομα ΄΄ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ΄΄ και εμφανίζεται για πρώτη φορά σε γνωστό μεζεδοπωλείο της πόλης. Στα τέλη του 2017 μέσα από το διαδίκτυο άρχισε να ανεβάζει Covers και να τον ανακαλύπτουν άνθρωποι για συνεργασίες. Τον Σεπτέμβριο του 2018 μπαίνει στο ORANGE STUDIO έπειτα από παρότρυνση του στιχουργού και συνθέτη Κώστα Ντότσικα και ερμηνεύει με επιτυχία το πρώτο του τραγούδι με τίτλο ΄΄ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ΄΄. Συνάμα λαμβάνει κάποιες ‘εξτρα σπουδές στο Μοντέρνο Ωδείο Πατρών.

Σε αυτό το διάστημα ο τραγουδιστής ήρθε σε επαφή με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της μη κερδοσκοπικής δισκογραφικής εταιρίας J&M RECORDINGS, Πάνο Κουτσελίνη. Στο τέλος Οκτωβρίου ηχογράφησε το δεύτερό του τραγούδι με τίτλο ‘’ΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ΄΄ σε παραγωγή της εταιρίας και του στιχουργού Βασίλη Γκότση ενώ την μουσική υπέγραψε ο ίδιος ο Πάνος Κουτσελίνης. Το τραγούδι συμπεριλήφθηκε στην πρώτη παραγωγή της εταιρίας μαζί με άλλα τραγούδια αυτής και κυκλοφόρησε σε μορφή CD στην Αμερική με τίτλο΄΄RESILIENCE΄΄.

Την ίδια σεζόν τον συναντήσαμε πάλι σε άλλο γνωστό μεζεδοπωλείο της Πάτρας. Στις αρχές Μαρτίου 2019 ηχογράφησε το τρίτο του προσωπικό τραγούδι σε παραγωγή για μια ακόμα φορα του ORANGE STUDIO με τίτλο΄΄ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΕΙΑ΄΄ σε στίχους και μουσική πάλι Κώστα Ντότσικα το οποίο οπτικοποιήθηκε, σκηνοθετήθηκε από τον Άκη Χατζημικέ και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Στα τέλη Απριλίου σχεδόν ένα μήνα μετά αναλαμβάνει το REMIX του τραγουδιού ο καταξιωμένος Γιώργος Παπαιωάννου και το τραγούδι αλλάζει κυριολεκτικά.

Η J&M RECORDINGS και ο καλλιτεχνικός της διευθυντής Πάνος Κουτσελίνης είχαν αποφασίσει, απο την πρώτη συνεργασία με τον τραγουδιστή, να πραγματοποιηθεί κι άλλη μια παραγωγή. Αποτέλεσμα αυτού είναι στα μέσα Ιουνίου ο τραγουδιστής να μπαίνει στο στούντιο και να ολοκληρώνει την παραγωγή με μια εκπληκτική ερμηνεία σε είδος που δεν τον έχουμε συνηθίσει και κυκλοφορεί ένα καλοκαιρινό τραγούδι με τίτλο ‘’ Σ’ΑΓΑΠΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ’’. Τον αμέσως επόμενο μήνα αναλαμβάνει το REMIX του η ‘’ PDK MUSIC’’ . Ακολούθησε ενδιαφέρον από την γνωστή δισκογραφική εταιρία ‘’REAL MUSIC’’ για συνεργασία και επήλθε συμφωνία.

Έπειτα από πάρα πολλές δυσκολίες και ενώ έχει προγραμματίσει να κυκλοφορήσει άλλο ένα τραγούδι με τίτλο ‘’Πάρε μια απόφαση ζωής’’ προς τα τέλη του περασμένου έτους τελικά δεν καταφέρνει να ολοκληρώσει το project αλλά κάνει μια άκρως επιτυχημένη σεζόν σε γνωστό κοσμικό κέντρο της πόλης. Το 2020 επανέρχεται δριμύτερος και παρ’ όλες τις δυσκολίες της εποχής ενώ μαστίζεται ο κόσμος από την σύγχρονη επιδημία του κορωνοϊού καταφέρνει να μπει άλλη μια φορά στο studio στις αρχές του περασμένου μήνα και να ηχογραφεί άλλο ένα τραγούδι. "Ένα τραγούδι-επιθυμία" όπως λέει ο ίδιος. Συνδύασε δύο συνεργάτες για το τραγούδι αυτό, με αφορμή την ‘’REAL MUSIC’’ , σε στίχους Κώστα Ντότσικα και μουσική Πάνο Κουτσελίνη και φυσικά την ενορχήστρωση ανέλαβε για μια ακόμα φορά ο Γιώργος Γιαννικόπουλος και το ORANGE STUDIO.Κυκλοφορεί πλέον από τα μέσα Απριλίου και ο τίτλος αυτού ‘’ΡΙΧΝΩ ΑΥΛΑΙΑ’’.

Το καλοκαίρι θα τον δούμε σε διάφορα LIVE και περιμένουμε άμεσα νέες κυκλοφορίες του.

Bletsakis Logo
Bletsakis
Bletsakis11
Bletsakis3
Bletsakis4
Bletsakis6
Bletsakis8
Bletsakis9

Κάτι λείπει από το aigiorama.gr;

Υπάρχει κάτι που λείπει από το aigiorama.gr ή χρειάζεται κάποια προσθήκη ή διόρθωση; Μια πληροφορία; Ένα άρθρο; Ή κάποιο κομμάτι της τοπικής μας ιστορίας; Στείλτε μας τις παρατηρήσεις και τις προσθήκες που θέλετε να γίνουν μέσω email

Μήπως η επιχείρησή σας δεν είναι στον Εμπορικό Οδηγό μας; Θέλετε να είναι;Διαβάστε πώς μπορείτε να την προσθέσετε στις σελίδες του aigiorama.gr!

Εγγραφη/Εισοδος χρηστη

Εγγραφείτε για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας.
Αν εγγράφεστε για πρώτη φορά ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσετε στο email που θα σας σταλεί για επιβεβαίωση.

Gadgets

  • Lenovo Tab 7 & Tab 7 Essential

    Lenovo Tab 7 & Tab 7 Essential

    Η Lenovo πρόσθεσε άλλα δύο tablets στην οικογένεια των οικομικών προτάσεων της, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους καταναλωτές να επωφεληθούν από την εμπειρία ενός Android tablet

    Περισσότερα

  • Ηλιακό Μονοπλάνο Robotime

    Ηλιακό Μονοπλάνο Robotime

    Συναρμολογήστε το Ηλιακό μονοπλάνο το οποίο αποτελείται από 30 ξύλινα κομμάτια και ένα ηλιακό panel.

    Περισσότερα

  • Νέα Samsung Galaxy S7 & S7 Edge

    Νέα Samsung Galaxy S7 & S7 Edge

    Η Samsung παρουσίασε στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης την επόμενη γενιά της ναυαρχίδας στη σειρά smartphone, το Galaxy S7 και S7 edge (κυρτές πλευρές και διαγώνιο 5,5 ιντσών).

    Περισσότερα

Αντώνης Πανίτσας φωτογράφος γάμου καλαμάτα
Copyright © 1998 έως σήμερα: Aigiorama.gr. Οδηγός πόλης του Αιγίου και της Αιγιάλειας
Aigio city and Aigialeia region guide, Aigiorama.gr.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όροι χρήσηςΕπικοινωνία